Uterwei 7, 9284 XL Augustinusga

Aanbiedingen

Volg ons op facebook en blijf op de hoogte van diverse actuele aanbiedingen!  

 

Betontegel 20x30x5 met deklaag en afstandhouder, zonder facet.

Demiton extra XS 5cm
Afmeting in mm: 200x300x50
Kleur: Capiche, Coal, Gothic, Kilimanjaro
Aantal per m2: 16,66

Een strakke gladde straatsteen met deklaag en afstandhouder, en ook nog eens betaalbaar! Ideaal te gebruiken voor terras of oprit (met harde ondergrond). 


Prijs: € 18,- incl. 21% BTW


Gebakken waalformaat (vormbak)

Nieuwe gebakken waalformaat
Afmeting in mm: 206 x 51 x 85
Kleur: rood bruin
Aantal per m2: 96

Vormbak klinkers worden gemaakt met een vormbakpers, denk aan het cakevorm. Hompen klei worden volautomatisch in vormbakken geperst waarna de overtollige klei aan de bovenzijde wordt afgestreken. Daarna worden de vorbakken omgedraaid en vallen de stenen uit de bakken. Door de afstandhouder kunnen deze vormbakklinkers zeer gelijkmatig gelegd worden. Dit levert mooi en strak straatwerk. ideaal voor terras of oprit.

Prijs: € XX,XX per m2

 

Keramische tegel 

Nieuwe keramische tegels B-keus
Afmeting in mm: 400 x 800 x 20
Kleur: Modena Grigio
Aantal per m2: 3,12 stuks

B-keus
B-keus tegels is mindere kwaliteit dan nieuwe A-keus, Bij B-keus kan het zijn dat de tegel licht beschadigd is. Ook kan er qua kleur een klein verschil zijn tussen A- en B-keus tegels.
Bij deze partij is er af en toe een klein hoekje beschadigd. Na het invoegen van de tegels zullen deze beschadegingen niet meer opvallen. U kunt de tegels bij ons komen bekijken.

Keramische tegels
Keramische tegels zijn gemaakt uit een mengsel van klei en zand, vermengd met minerale grondstoffen. Dit hoogwaardige kleimengsel wordt onder druk in mallen geperst en vervolgens gebakken bij ongeveer 1100 graden. Tijdens dit bakproces worden de tegels extreem hard. De tegels zijn weerbestendig, zuurbestendig, antislip, kleurecht en eenvoudig in onderhoud. 
Omdat ze erg gemakkelijk schoon te maken zijn, zijn deze tegels ideaal voor in bijvoorbeeld een terras. Een glas wijn om laten vallen is dan geen probleem. 

Prijs: €29,50 per m2


 

Keramische tegel VERKOCHT

Nieuwe keramische tegels.
Afmeting in mm: 600 x 600 x 20
Kleur: grijs
Aantal per m2: 2,78 stuks

Prachtige keramische tegel in de maat 60x60. Keramische tegels zijn gemaakt uit een mengsel van klei en zand, vermengd met minerale grondstoffen. Dit hoogwaardige kleimengsel wordt onder druk in mallen geperst en vervolgens gebakken bij ongeveer 1100 graden. Tijdens dit bakproces worden de tegels extreem hard. De tegels zijn weerbestendig, zuurbestendig, antislip, kleurecht en eenvoudig in onderhoud. 
Omdat ze erg gemakkelijk schoon te maken zijn, zijn deze tegels ideaal voor in bijvoorbeeld een terras. Een glas wijn om laten vallen is dan geen probleem. Prijs: € XX,XX per m2


 

Gebakken dikformaat VERKOCHT

Nieuw gebakken dikformaat zwart-bruin getrommeld.
Afmeting in mm: 204 x 67 x 67
Kleur: zwart bruin
Aantal per m2: 73 stuks

Gebakken bestrating is gemaakt van klei. De kleur van de klinkers word bepaald door de kleur van het gebruikte klei en de temperatuur waarop de klinkers worden gebakken. Gebakken bestrating gaat generaties lang mee en zal nooit verkleuren. Deze klinkers zijn voor een terras of oprit een uitstekende keuze!
Gemiddeld kost gebakken bestrating rond de €45,- per m2. U bespaart dus bij een oppervlakte van bijvoorbeeld 20m2 al €245,-!

Prijs: € XX,XX per m2