Uterwei 7, 9284 XL Augustinusga

Leveranciers

Hieronder ziet u een overzicht van het gehele assortiment.
In deze brochures vindt u alle benodigdheden voor uw tuin, terras of oprit.
Klik op de brochure om deze te openen, u kunt vervolgens door de brochure bladeren.
Ziet u interessante producten in ons assortiment staan, dan raden wij u aan om een offerte op te laten maken of direct contact met ons op te nemen.
 

Redsun

In het Duitse Kevelaer produceert REDSUN betonproducten voor toepassing in de tuin of openbare ruimte. 
Met een locatie van 400.000m2 en 500 werknemers is dit een van de grootste productie- en opslagfaciliteiten van Europa.
Jaarlijks worden er 5.000.000 m2 aan betonproducten geproduceerd, daarnaast wordt er nog 60.000 ton natuursteen jaarlijks geïmporteerd. 
Het gaat dan om onder meer sierbestrating, projectbestrating, siertegels, opsluitbanden, traptreden alsook om decoratieve producten als palissades en constructieve producten als bouwblokken.
REDSUN beschikt over 5 afzonderlijke betonfabrieken.
In deze fabrieken gaat een hoge productiesnelheid hand in hand met een hoge kwaliteit. Proces- en productcontrole vormen een integraal onderdeel van het productieproces. Grondstoffen worden met de grootst mogelijke zorg ingekocht, waarbij alleen de hoogste kwaliteit goed genoeg is.

Ga naar REDSUN


Brochure's Redsun: 

Vandersanden

Vandersanden (Bylandt) heeft als één ambitie: Het mooiste maak je samen.
Door het gebruik van straatbaksteen kunnen we die ambitie samen met u waarmaken.
Straatbakstenen zorgen voor sfeer, warmte en een prettig straatbeeld.
Straatbakstenen maken deel uit van onze cultuur en historie.
Eeuwen geleden gaven ze al kleur en gezicht aan de leefomgeving.
En die functie hebben ze nu nog steeds.
Kijk maar eens naar de producten van Vandersanden.

Ga naar Vandersanden

Gebakken sierbestrating 

Gardenlux

Gardenlux Stones & Paving is een toonaangevende leverancier van sierbestrating, natuursteenproducten en decoratieve tuinelementen. 
Het motto van Gardelux is: hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.
Door de jarenlange ervaring, kennis en passie voor ‘steengoede’ tuinmaterialen heeft Gardenlux een assortiment samengesteld met producten van Nederlandse, Belgische, Duitse, Franse en Engelse topfabrikanten.

Ga naar Gardenlux

Beton, keramiek, natuursteen, kunstgras, grind, split enz.

 

Marshalls


Marshalls is marktleider op het gebied van bestratingsproducten in het Verenigd Koninkrijk en legt zich al sinds 1890 toe op de ontwikkeling van innovatieve producten om een unieke en persoonlijke omgeving te creëren, waarvan u het hele jaar kunt genieten en die een echte meerwaarde aan uw woning geven. Wij helpen u uw droomproject waar te maken met ons assortiment kwaliteitsproducten bestaande uit bestratingsmaterialen voor opritten, terrastegels, diverse soorten siergrind, palissades, boordstenen, stapelstenen en bloembakken. U vindt bij ons ook de beste natuursteensoorten ter wereld.

Ga naar Marshalls

Marshalls bestrating producten


 Claessen BV

Claessen is al meer dan 75 jaar actief als tuintoeleverancier. En met succes. Vandaag de dag heeft Claessen een sterke marktpositie verworven met de groothandel in tuinproducten, graszoden, natuursteen en keramiek. Vanuit de twee vestigingen in Nuth en Kessel biedt Claessen de klant een totaalpakket. Door de kennis en ervaring speelt Claessen in op de heersende trends in de tuinmarkt. 

Ga naar Claessen BV

Brochure Claessen
 

CeraDeco 

Ga naar CeraDeco

Kijlstra bestrating 

Kijlstra bestratign biedt 5 uiteenlopende inspiratiebronnen die ieder een eigen karakter hebben: van ietwat mysterieus tot zakelijk en van kleurrijk tot elegant. Aan alles is gedacht: bestrating, planten, bloemen en accessoires zodat jij je eigen heerlijke buitenplek kunt creëren. We wensen je veel inspiratie en kijk- en leesplezier in de wereld van Kijlstra Bestrating
Ga naar Kijlstra bestrating

Brochure's Kijlstra
Sierbestrating - Projectbestrating


 


Bostik hovenierstechniek

Bostik is wereldwijd een toonaangevende producent en specialist in lijmen, kitten, mortel- en afdichtingssystemen voor de bouw-, industrie- en consumentensector. Al meer dan 125 jaar ontwikkelt bostik slimme en innovatieve oplossingen, die functioneel en efficiënt zijn, om het in ons dagelijkse leven makkelijker en lichter te maken.

Hovenierstechniek

Bostik Hovenierstechniek biedt u een compleet assortiment aan producten die helpen bij de opbouw en het onderhoud van uw tuin en terras, eenvoudig toe te passen en met het hoogste verwerkingsgemak.
Ga naar Bostik

Brochure van Bostik hovenierstechniek
Lijmen, kit, voegmiddel, turbo beton enz.